TÝDENNÍ HOROSKOP: Berani se bezhlavě zamilují, Lvy čeká bouře

Ilustrační fotografie. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

23. května 2022 18:00

Před námi je další týden a s ním i pravidelná předpověď hvězd! Někteří dostanou naznačeno, že to se svými aktivitami přehání, jiní se dozví pravdu, která se jim nebude líbit. Hvězdy tentokrát předpovídají velké životní kroky. Kdo absolvuje důležitou pracovní schůzku? A kdo se bezhlavě zamiluje? To se dozvíte v našem TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, v tomto týdnu budete ohroženi na svém zdraví! Sice se směrem k vám vysílají adrenalinové signály, ale raději to vzdejte! Se svým partnerem jste sehraná dvojka. A co zajímavého čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, u vás dojde v tomto týdnu k velkým změnám. Svůj osud berete pevně do svých rukou a chystá se nová pracovní příležitost! Už nehodláte dřít za almužnu. Jděte do toho! Hvězdy vám přejí! A jak to bude s láskou? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, svým temperamentem a neuvážlivostí můžete zmařit své plány. Někteří vás bude považovat za sobce. Budete si muset rozmyslet, co chcete doopravdy sdílet s druhými. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, tento týden bude plný zajímavých příležitostí. Dokážete sebrat odvahu a dát najevo moudrost a zkušenost. A to zejména v pracovní oblasti. V lásce se ženete rychle vpřed. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, momentálně procházíte složitějším obdobím. Máte problém s pracovní morálkou druhých a v lásce se rozhodně nevyhýbáte bouřlivým vodám. Hvězdy radí: Zbytečně nevytýkat! A co dalšího vás v tomto týdnu čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, v tomto týdnu budete klást odpor! Nic vám nevoní a upřímně se s vámi nebude dát vydržet! Stáhněte se raději do ústraní a srovnejte si všechno v hlavě! A co dalšího si hvězdy připravily? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, oceníte, když si v tomto týdnu budete moci odpočinout. V následujících dnech vsázíte na gaučing. Rozhodně nemáte v úmyslu jít hlavou proti zdi! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, střetáváte se s neporozuměním ze strany drahé polovičky. Správná komunikace je však pozitivním krokem do budoucnosti. To byste si měli uvědomit. V práci si dávejte pozor na jazyk! Ale co byste se neměli nechat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, v tomto týdnu byste se měli častěji věnovat své rodině. Zkuste něco podniknout a vzít je za zábavou. Kino, aquapark? Rozhodně si tím naženete plusové body! A co dalšího se chystá? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, v tomto týdnu vás čeká odměna, která vynahradí veškeré vaše dosavadní úsilí. Budete se cítit jako v bavlnce. O co se však budete muset postarat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, tento týden bude rozporuplný! Budete si myslet, že můžete být naprosto v klidu, ale nečekaně se objeví něco, co vám vyrazí dech. Buďte upřímní sami k sobě. A co by nemělo jít stranou? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, v tomto týdnu si jdete za svým cílem a jste ochotni podstoupit i očekávanou tvrdou dřinu. Vsázíte na své zkušenosti! A jak to budete mít ve vztahu? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop Lidé