První milostná partnerka prince Harryho promluvila: Bylo to rychlé a divoké!

Princ Harry v upoutávce k dokumentu Harry a Meghan. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2023 15:00

Princ Harry se rozhodl promluvit v knize Spare (Náhradník) a asi měl čekat, že někteří protagonisté se rozhodnou reagovat. Přinejmenším z jedné takové výpovědi ale zřejmě nebude zrovna nadšená Harryho manželka Meghan.

Harry se v knize rozhodl být i osobní, když například popsal, jak přišel o panictví se starší ženou, která s ním "zacházela jako s mladým hřebcem" a po styku ho poplácala po zadku.

Rozhodně ale nešlo o výrazně starší ženu. Daily Mail zjistil, že šlo o Sashu Walpoleovou, které tehdy bylo 19 let a byla o tři roky starší než syn nynějšího britského krále Karla III. 

K milostnému vzplanutí došlo nečekaně na narozeninovém večírku, když se oba vytratili ven na cigaretu. "Nejprve mě políbil," prozradila zmíněnému listu dvojnásobná maminka. Také princ má dnes dva potomky. "Bylo to vášnivé, intenzivní. Od polibku na podlahu to vzalo rychlý spád," popsala.

Dvojice si podle ní uvědomovala, že se to nemá dít, což bylo vzrušující. "Nevěděla jsem, že je panic. Vypadalo to, že si ví rady. Bylo to rychlé a divoké. Oba jsme byli opilí. Kdyby to tak nebylo, nestalo by se to," poznamenala nyní čtyřicetiletá Britka.

Walpoleová dodala, že tím jejich přátelství skončilo. Následně se už nikdy neviděli. 

Témata: Princ Harry