Johnny Depp má překvapivě blízko ke krásce z Love Islandu!

Johnny Depp 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. července 2022 16:20

Johnny Depp v neděli dorazil do Prahy a o den později pak odehrál koncert s legendárním kytaristou Jeffem Beckem. Na hollywoodského herce ovšem prasklo, že si rozumí i s jednou místní kráskou, která je dobře známá televizním divákům.

Nikol Treterová se účastnila reality show Love Island, kde vytvořila pár s tanečním Vildou Šírem a společně se umístili na třetím místě. Vztah později skončil, teď se navíc ukázalo, že ona má už rok blízko k hvězdnému hollywoodskému herci. 

Jak píše server pluska.sk, Nikol vypověděla, že měla tu možnost se seznámit s Deppem loni na filmovém festivalu v Karlových Varech, jehož hostem tehdy byl. S kamarádkami se prý dočkala pozvání na pokoj.

Herci údajně nešlo o intimnosti, ale o příjemnou společnost. Účastnice reality show na něj pěje samou chválu. Není proto divu, že se do jeho bezprostřední blízkosti dostala i tentokrát.

Depp dorazil do Prahy kvůli pondělnímu koncertu s Jeffem Beckem v hale O2 universum. Treterové bylo umožněno zavítat před vystoupením do jeho šatny. 

Témata: Johnny Depp Love Island Vilda Šír