Tohle Justin Bieber přehnal! Skončil na černé listině!

Justin Bieber 4

Autor: ČTK

8. května 2022 18:07

Kanadský popový zpěvák Justin Bieber se dostal na černou listinu italské automobilky Ferrari. Podle výrobce sportovních vozů zpěvák několikrát porušil kodex chování, k němuž se zavázal při koupi vozu. Mezi prohřešky je například přelakování vozu.

Při koupi vozu Ferrari musí nový majitel přijmout celou řadu omezení. Některá z nich Bieber, který je od roku 2015 majitelem Ferrari 458, porušil. Vůz například nechal přelakovat z bílé na elektrickou modř a udělal i další nepovolené zásahy do podoby auta. Bieber kodex porušil také tím, že vůz chtěl prodat v aukci, což pravidla Ferrari rovněž zakazují.

Kanadský zpěvák na sebe upozornil už krátce po koupi vozu, když nechal své Ferrari stát dva týdny před tanečním klubem a zapomněl, kde ho zaparkoval, uvedl deník La Repubblica.

Kvůli zařazení na černou listinu automobilka už další vůz zpěvákovi neprodá. Bieber ale není jedinou celebritou s podobným zákazem. Na černé listině Ferrari figurují také hudebníci 50 Cent a Tyga, herec Nicolas Cage či americká celebrita Kim Kardashianová.

Témata: Justin Bieber