Zuzana Belohorcová se opět stěhuje! Znovu přes půl světa?

Zuzana Belohorcová 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. listopadu 2021 14:37

Zuzana Belohorcová má se stěhováním bohaté zkušenosti. Ostatně žila dvanáct let s rodinou například v Miami. Nyní se slovenská moderátorka opět rozhodla přestěhovat.

Ani Slovensko, ani Česko, ale prosluněný jih Evropy. Právě tam se moderátorka se slovenskými kořeny vydala poté, co opustila Spojené státy. Jih Španělska, kde bydlela, ale neobývala dlouho.

Ze španělské Marbelly se totiž vydala dál, konkrétně na Kanárské ostrovy, konkrétně na Tenerife. "Ostrov je jedna věc, pevnina druhá věc. Sama si nedovedu představit, že bych žila na ostrově," řekla serveru super.cz Belohorcová.

Přesto se to děje a moderátorka se stěhuje do ráje na zemi, ostatně právě toto letovisko je velmi oblíbené u českých celebrit. Překvapivě ale Belohorcová po tolika životních přesunech stěhování ještě zřejmě nepřivykla.

"Stěhování není zrovna moje oblíbená činnost," svěřila se a dodala, že po tolika zkušenostech to už má v malíčku. "Člověk vyselektuje jen to nejdůležitější, co k životu potřebuje, a tím nepotřebným uděláme radost druhým," svěřila se.

Témata: Zuzana Belohorcová