Archie slaví druhé narozeniny! Královská rodina naštvala příznivce!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. května 2021 13:43

Někteří jsou rozezlení, jiní zklamaní, a další neskrývají naštvání! Syn vévodkyně Meghan a prince Harryho Archie slaví druhé narozeniny, očekávání příznivců královské rodiny ale naplněno nebylo.

Nejeden fanoušek královského páru se těšil, že po dlouhé době uvidí novou fotografii malého Archieho. Ten slaví už dva roky a není tajemstvím, že Meghan s Harrym jej v Americe drží stranou od fotoaparátů a televizních kamer.

Příznivci proto doufali, že aspoň na druhé narozeniny se na veřejnosti objeví jeho nová fotka, té se ale k jejich zklamání nedočkali. Královská rodina sice na narozeniny nezapomněla, na Instagram ale dala fotku, která vznikla krátce po porodu.

Veřejnost si ale své zklamání nenechala pro sebe. Pod příspěvkem i jinde na sociálních sítích se okamžitě strhly žhavé debaty, ve kterých se do sebe pouštěli odpůrci i zastánci vévody a vévodkyně ze Sussexu. 

„To je trapné,“ ohodnotil například jeden z komentujících téměř dva roky starou fotografii. Další upozornili na to, kolik lží od královského páru za poslední dobu slyšeli. „Je to smutné, že královská rodina nemá aktuální fotku Archieho,“ napsal další diskutující. „Smutné, že toto je jediná fotka, kterou může královská rodina sdílet,“ upozornil jiný.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr) Princ Harry Meghan Markle