Chuck Norris: Ostrý vzkaz Lukašenkovi! Budeš plakat…

Chuck Norris

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. srpna 2020 10:08

Chuck Norris má co říct i k událostem světové politiky. Legendární akční herec poslal ostrý vzkaz autoritářskému běloruskému prezidentovi Alexandru Lukašenkovi, proti kterému v posledních dnech protestuje velká část národa.

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko má podle všeho dalšího silného soupeře, který to většině svých protivníků nandá. Tak to alespoň je v případě jeho filmů. K situaci v Bělorusku se totiž vyjádřil legendární Chuck Norris.

Slavný americký akční herec, jehož díla hltají také čeští diváci, poslal autoritářskému vládci vzkaz prostřednictvím platformy Cameo. „Ahoj, tady je Chuck Norris. Chtěl bych Sašovi s přezdívkou Saša nula procent vzkázat pár slov,“ uvedl.

„Pane Švábe, víš, že když já krájím cibuli, cibule pak pláče? Takže jestli okamžitě nepřestaneš s tím, co děláš, přijdu si pro tebe do jednoho z tvých sídel a rozpláču tě,“ vzkázala hollywoodská hvězda, která v březnu oslavila již 80. narozeniny.

Jak vlastně vzkaz vznikl? Na zmíněné platformě si kdokoliv může nechat nahrát prohlášení z úst známé osobnosti. Podle dostupných informací vyšly zadavatele služby Chucka Norrise na 300 dolarů, což je v přepočtu něco přes 6 tisíc korun.

Témata: Chuck Norris Alexandr Lukašenko