Královna v mdlobách: ROZVOD v královské rodině POTVRZEN!

Rodinné foto čtyř generací královského rodu... 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 14:51 | Aktualizováno: 16. února 2020 10:11

Je to tady a je to oficiální! Britská královská rodina řeší měsíc po odchodu Harryho a Meghan rozvod. Pro královnu Alžbětu jde o další ránu. Jako by těch skandálů nebylo dost...

Britskou královskou rodinou otřásá další rozkol. Po loňském skandálním konci prince Andrewa a lednovém oznámení prince Harryho a vévodkyně Meghan dnes zasáhla monarchii další šokující zpráva. Bude rozvod!

Královnin nejoblíbenější vnuk Peter Phillips, syn princezny Anny, dnes potvrdil informace webu thesun.co.uk, když vydal prohlášení, ve kterém potvrdil, že se rozvádí s manželkou Autumn. Jde o jejich společné rozhodnutí, takhle to prý bude pro děti nejlepší. Pár má spolu dcery Savannah a Islu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Windsor Royal Family (@windsor.royal.family), Úno 11, 2020 v 2:20 PST

Královna Alžběta je tak opět těžce zkoušena osudem. Rozvodů už sice zažila několik zásluhou svých dětí, Peter bude ovšem prvním pravnoučetem, jehož manželství se rozpadlo. Trvalo pouhých 12 let, s Autumn se oženil v roce 2008 ve Windsoru.

Komentátor zmíněného webu Dan Wootton tvrdí, že dnešní oznámení je to poslední, co rozhádaná královská rodina právě teď potřebovala. Navíc existují obavy, že Autumn napodobí Harryho a jeho ženu a před problémy uteče do Severní Ameriky.

Témata: Královna Alžběta II. Peter Phillips královská rodina (gbr)