Byla to láska? Rosol „traumatizuje“ syna a exmanželce Ochotské říká paní!

Michaela Ochotská a Tomáš Rosol 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. března 2019 9:39

Válka Rosolových se, zdá se, rozhořela naplno. Současná a bývalá žena tenisového reprezentanta si vjíždějí do vlasů prakticky při každé příležitosti, exmanželce Ochotské dokonce vyrazila na pomoc kamarádka. Razantním způsobem se ozval už i sám Rosol.

V posledních dnech se skoro nechce věřit, že se moderátorka Michaela Ochotská a tenista Lukáš Rosol vůbec někdy měli rádi. Poslední rozmíšku vyvolala především současná manželka sportovce Petra, která na sociální síti vytkla své předchůdkyni, že ač je milionářka – od Rosola měla dostat dva miliony korun – považuje se za matku samoživitelku.

Každá akce ale vyvolává adekvátní reakci. Ačkoliv bývalá moderátorka Televizních novin mlčí, pro Blesk se vyjádřila její důvěrnice. „Celé je to docela jinak. Pan Rosol sice poslal tuto částku, ale nějak zapomíná už mluvit o tom, jaká byla dohoda,“ prozradila neznámá osoba. Jak se podle ní měli oba manželé dohodnout?

„Míša se kvůli tomu, aby platil na syna, vzdala milionového majetku, který by jí připadl ve vyrovnání manželů. Třeba všechny peníze z prodeje vily v Uhříněvsi připadly jemu! Míša se vzdala veškerých nároků při majetkovém vyrovnání s jedinou podmínkou, a tou bylo vyšší výživné na jejich syna Andrease,“ tvrdí kamarádka Ochotské.

Se svojí troškou do mlýna však přispěl i evidentně rozladěný daviscupový reprezentant. „V době, kdy paní Ochotská zůstala údajně sama a bez pomoci, vydávala jedno předběžné opatření za druhým, aby mi byl zakázán kontakt a styk se synem, a to bez jakéhokoliv důvodu,“ popisuje Rosol, který se setkání se synem dočkal jen díky obratné práci právníků.

„Matka našeho syna investovala spoustu času taháním Andrého po doktorech, aby získala ‚důkazy‘ o tom, že jsem pro syna traumatem, fyzicky ho ohrožuji a podobně,“ svěřil se tenista. „Naštěstí odborníci a lidé na svém místě toto chování shledali jako účelové a díky nim jsem syna mohl vidět,“ uzavřel protentokrát debatu na toto téma.

Ochotská s Rosolem se vzali v červenci 2015 na farmě Čapí hnízdo. Syn André se jim narodil už o půl roku dřív. Už v prosinci 2016 však oznámili odloučení a o necelý rok později, v listopadu 2017, se oficiálně rozvedli. Rosol se po pouhých dvou měsících oženil se současnou ženou Petrou.

Témata: Michaela Ochotská Lukáš Rosol