To je ale diamant! Roman Vojtek na své snoubence opravdu nešetří!

Roman Vojtek s přítelkyní Petrou Vraspírovou 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. ledna 2019 16:58

Herec Roman Vojtek (46) se bude ženit! Svou přítelkyni Petru Vraspírovou (32) po třech letech požádal o ruku. Nadšená herečka se na sociálních sítích pochlubila i zásnubním prstenem s velkým kamenem!

Roman a Petra dávají najevo, že jsou i po letech stejně zamilovaní jako na začátku! „Ano, ano, stokrát ano! Miluji Tě,“ napsala čerstvě zasnoubená zpěvačka.Podobně nadšený je i Vojtek. „Řekla ANO. Děkuju lásko, že Tě můžu milovat. Jsi můj anděl a jsem moc vděčný, že jsem Tě potkal a že jsi se mnou...s náma,“ vzkázal jí přes sociální sítě.

Petra se také pochlubila zásnubním prstýnkem. Oběma pak přišly stovky gratulací nejen od fanoušků, ale také od přátel a kolegů. „Oběma vám gratuluji, Romi! Vy jste požehnání jeden pro druhého. Objímám a líbám vás,“ vzkázala jím Iva Pazderková.

„Moooc gratuluju, děti,“ přidala se moderátorka a modelka Hana Mašlíková. Gratulaci poslaly také herečka Markéta Hrubešová, moderátorka Eva Decastelo či zpěvačka Monika Absolonová

„No tak tagadamtadadá!! Gratuluji Romaniště!!!!“ radoval se ze zprávy moderátor a herec Aleš Háma. „Olalááá. Gratuluju!!!“ dodala Jitka Schneidetová

Témata: Roman Vojtek Petra Vraspírová