Nikola Gránská o bolestném tajemství: Říkali jsme mu Borůvko!

David Gránský s manželkou Nikolou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2023 15:39

David Gránský se v tomto týdnu podělil o velice osobní věc, když prozradil, že s manželkou Nikolou předloni přišli o miminko. Také ona se poté - a opravdu rozsáhle - rozhodla k celé věci vyjádřit.

Gránská tak učinila prostřednictvím dlouhého instagramového příspěvku, který začala zeširoka. "Možná se setkám s tím, že je to zcela osobní záležitost. Přitom se lidi nestydí neustále dokola pokládat ženě otázku, zda je v očekávání. A vy víte, že jsem na to velmi háklivá. Protože až v určitých životních fázích člověk pochopí proč," začala.

"Třeba protože máte v bříšku někoho, s kým jste komunikovali, komu jste už říkali 'Borůvka' a teď víte, že je všechno pryč a při čekání na tu blbou kyretáž se Vás zrovna dva lidi zeptají, jestli jsme si ze svatební cesty nedovezli i miminko. Dovezli. Mam ho tady, přímo tady, ale nikdy ho nepoznáme. Ne, nedovezli, řekla jsem vždy s úsměvem," popsala.

Manželka herce a moderátora uvedla, že o smutné záležitosti píše z jediného důvodu. Sama totiž tehdy na internetu pročítala příběhy žen, které psaly o zamlklém těhotenství. "A strašně mě utěšovala představa, že psaly, že teď mají zdravé miminko a všechno dobře dopadne," uvedla.

"Třeba tu mám někoho, kdo prožívá to stejné. A pro tu bolavou duši tu mám vzkaz. Všechno je tak, jak má být. A všechno bude zase dobrý. Bude, já to vím. Kdyby se to tehdy nestalo, nikdy nepoznám Matyho, tu nejkrásnější bytost pod Sluncem. Měl za námi přijít ON prostě," dodala Gránská. 

Témata: David Gránský