Denisa Pfauserová je TĚHOTNÁ: Mám srdce plné štěstí a lásky!

Denisa Pfauserová s partnerem.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. února 2023 15:15

Baby boom v českém šoubyznyse bude pokračovat i letos. V úterý zveřejnila radostnou novinu Denisa Pfauserová, kterou lidé dobře znají jako princeznu z Řachandy. S partnerem se těší na miminko.

"Nemůžu se dočkat, až Tě poprvé uvidím. Až Tě k sobě přivinu. Až Ti spočítám prstíčky. Až Tě uslyším se smát... Ještě Tě neznám a už vím, že Tě miluju víc, než jsem vůbec schopná," uvedla Pfauserová na instagramu.

Miminku vzkázala, že mu nepřestane být vděčná za to, že si ji a jejího partnera vybralo za rodiče. "Bublinko naše, vím, že Ti dám všechno, co mám a budu se modlit, aby jsi se svojí ztřeštěnou mámou měla svatou trpělivost," svěřila se.

"Nebude to totiž vždycky lehký a vím, že nastane milion chvil, kdy si budeš myslet, jak neskutečně trapná a mimo jsem (a já možná i doopravdy budu), ale doufám, že jednou pochopíš, že jsem všechno dělala nejlíp, jak jsem dovedla," pokračovala herečka.

Pfauserová si zatím naplno neuvědomuje, co se děje. Přiznala i strach. " Ale moje srdce jsi naplnilo štěstím a láskou, jakou jsem zatím nikdy nepoznala a díky tomu vím, že ve své nejdůležitější životní roli obstojím na Oscara," dodala. 

Témata: Denisa Pfauserová