Ředitel TV Barrandov zmizel z pořadu své partnerky! Proč skončila Agáta Jaromíra Soukupa? Hanychová prozradila detaily!

Agáta Hanychová 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. listopadu 2022 11:19

Na příval pořadů se jménem ředitele televize Barrandov jsme si už zvykli, a jelikož se jich točí na obrazovkách tolik, možná jste ani nezaregistrovali, že jeden z nich nyní zmizel. Kam se poděl pořad Agáta Jaromíra Soukupa?

Z obrazovek televize Barrandov zmizel pořad Agáta Jaromíra Soukupa. Podle Hanychové se natáčení zastavilo, protože měla zdravotní problémy.

"Jak jsem tak ležela v nemocnici, přemýšlela jsem o tom všem. Jaromír mi totiž pořád říkal, ať jsem tam víc za sebe. Jenže vedle chlapa holka nemůže být za sebe. Navrhla jsem mu, že bych si to teda ráda zkusila sama, a i když jsem původně myslela, že mi to neprojde, Jaromír to uvítal," řekla Sedmičce.

Agátu nahradily v televizi Holčičky, což Hynachová popisuje jako holčičí pořad, který si vymýšlí sama, shání si tam hosty, píše si scénáře a moderuje. "Je to pětkrát týdně v podvečer a nazvala bych to jako Holčičky pro holčičky," dodala.

Sama ale tvrdí, že nic takového dosud nedělala. "A ani jsem nikdy neměla pořad, který bych moderovala čtyřicet minut denně pětkrát týdně a sama se na to připravovala. Je to opravdu fyzicky hodně náročné a jsem zvědavá, jak dlouho potrvá, než zase zkolabuju," uvedla.

Podotkla ale, že je náročné, utáhnout dvakrát 40 minut, kdy to celé stojí jenom na její osobě a nikdo jí nepomůže. "Máte tam hosta - a třeba to není VIP osobnost, ale někdo z Instagramu, kdo nikdy nestál před kamerou - a vy nevíte, jak ten člověk bude reagovat," svěřila se s tím, že nelze mít připraveno jen deset otázek, ale například padesát.

Témata: Agáta Hanychová