Monika Absolonová prozradila, co bylo na Slavících nejdůležitější! Měla hovor s Margitou

Absolonová, Monika 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. listopadu 2022 9:23

Součástí slavnostního galavečera Český slavík byla vzpomínka na nedávno zesnulou Hanu Zagorovou. Zúčastnila se jí také Monika Absolonová. Jak se podle zpěvačky vydařila?

Absolonová se přátelila se Zagorovou i jejím manželem Štefanem Margitou. Není proto divu, že během včerejšího předávání pro ni mělo největší význam vystoupení na počest legendární kolegyně.

"Pro mě osobně bylo ten večer nejdůležitější zazpívat co nejlíp písničku od Haničky Zagorové... mohl to zazpívat kdokoliv, byl to slet Slavíků a Slavic. A byla jsem oslovena já," svěřila se dnes na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Sympatická zpěvačka, která ve své kategorii obsadila krásné šesté místo, prozradila, že výběr šatů nebyl jednoduchý. "Já, která jsem jindy poslušná a vezmu si na sebe, co mi Filip řekne, jsem vnitřně pořád věděla, že na Rybičku zlatou potřebuju něco výjimečného, zásadního," poznamenala s tím, že nakonec našli, co hledali.

Na závěr ještě uvedla, že měla důležitý hovor. "Štefane, děkuju za to, žes zavolal před přenosem... to mě dostalo. A moc mi to pomohlo... Hani, pusu do nebe," dodala Absolonová.

Témata: Monika Absolonová štefan margita Hana Zagorová