Anna Kadeřávková se rozešla s GoGem ze Survivoru!

Anna Kadeřávková 3

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

29. srpna 2022 14:29

Oblíbená herečka Anna Kadeřávková oznámila na svém instagramovém profilu smutnou zprávu, ve které svým fanouškům oznámila konec vztahu se známým slovenským youtuberem Danielem Štrauchem, lidem z Česka a Slovenska je znám pod přezdívkou GoGoManTV.

Pod příspěvek napsala dlouhé vysvětlení toho co cítí, jaký byl vztah, a také důvod tohoto rozhodnutí. Na začátku se zmiňuje o tom, jaký měla s Danielem krásný vztah a co všechno spolu prožili.

„Stalo se tolik osudných (ne)náhod, aby se naše cesty mohly spojit v jednu, a pak stačí (ne)jedno chybné rozhodnutí, aby se mi celý náš svět rozpadl před očima," svěřila se Anička.

Rozhodnutí ostatních prostě není v našich rukách, jsme v tom každý sám za sebe, a tak nám nezbývá, než ve vztahu věřit, že to cítíme stejně a oba budeme hledat štěstí na stejném místě. Musíte se naučit říkat NE věcem, které chcete. S ohledem na to, že máte jen jeden život.” A to mě teď bolí," prozradila dále herečka z Ulice svým fanouškům. 

Na závěr popřála Anička Danielovi šťastnou cestu v jeho další etapě života. „Jsi ten nejkreativnější člověk, co znám a se špetkou odhodlání a kuráže zvládneš, cokoliv si umaneš. Budu Ti držet palce, ať ti to vyjde. Všechny plány, o kterých jsme mluvili a všechny sny, který máš. Vždycky jsi byl tak trochu sólista a všechno sis nakonec udělal po svým. Tak ti přeju, ať jsi tak šťastný," napsala Anička na závěr. 

O jejich vztahu se poprvé veřejnost dozvěděla začátkem tohoto roku, v té době spolu už nějakou tu dobu randili a nechávali to pod pokličkou. Anička před Danielem chodila s raperem Strapo.

Témata: Anna Kadeřávková