Petr Kolečko a Aneta Vignerová se rozešli! Nově randí s herečkou!

Scénárista Petr Kolečko tituluje Padesátku jako ostřejší komedii 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. srpna 2022 11:55

Známý český scenárista a režisér Petr Kolečko se rozešel s modelkou Anetou Vignerovou. Nově se vídá s herečkou Denisou Nesvačilovou, s níž měl údajně podle spekulací dokonce svou předchozí partnerku podvádět! Dle vyjádření nového páru to tak ale nevypadá.

Kolečko, který stojí za scénářem například k Oresnímu přeboru nebo Mostu, odešel od modelky a bývalé Miss České Republiky. Po rozchodu s Anetou Vignerovou si ale poměrně rychle nabrnknul novou lásku, kterou je Denisa Nesvačilová.

Scénárista obvykle nebývá moc sdílný, rozchod a nový vztah ale nyní narovinu přiznal. "Nejdůležitější, co je potřeba v tuto chvíli asi říct, je to, že jsme se s Anetou rozešli," řekl Blesku.

"Delší dobu nám vztah nefungoval. Soužití muže a ženy je problematické, navíc u takových osobností, jako jsem já a Aneta, obzvlášť. Už delší dobu to opravdu problematické bylo a rozchod byl na spadnutí," dodal s tím, že ve vztahu nebyl nikdo z nich šťastný.

Nově chodí s herečkou Denisou Nesvačilovou, a vztah si zatím pochvaluje. "Mezi mnou a Denisou je něco čerstvého a krásného, a to je asi tak všechno, co vám k tomu můžu v tuto chvíli říct," svěřil se.

Nejednoho pak napadne, že právě herečka může být důvodem rozpadu vztahu. A podle Blesku se dokonce spekuluje o tom, že Vignerovou s Nesvačilovou podvádět.

Nezdá se ale, že by tomu tak bylo. Sám Kolečko uvedl, že "Denisa není důvodem rozchodu." A i sama Nesvačilová před několika dny tvrdila, že je bez partnera. Nic tedy nenasvědčuje tomu, že by docházelo k nevěře.

Témata: Petr Kolečko (scénárista) Denisa Nesvačilová Aneta Vignerová