Karlos Vémola a Lela Ceterová: Kdy se skutečně vzali?

Karlos Vémola a Lela Ceterová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. července 2022 16:38

Karlos Vémola a playmate Lela Ceterová před několika dny uspořádali honosnou svatbu. Jak ale následně vyplynulo na povrch, šlo pouze o divadlo, protože Jiří Krampol neměl oprávnění je oddat. Kdy se tedy skutečně vzali?

Herec Jiří Krampol prozradil, že neměl oprávnění k tomu, aby sezdal ženicha a nevěstu. Na chyběl podle serveru expres.cz chyběl i matriční úředník a také úřední kniha, což značí, že se tak úplně o svatbu nejednalo.

"To byla jen taková legrace, show. Karlos to miluje. Člověk, který dělá tento druh sportu, k tomu to divadlo a pozornost potřebuje. A ta svatba byla opravdu megalomanská a krásná," řekl serveru Krampol.

Kdy se tedy slavný pár skutečně vzal? Podle serveru už velmi dávno. "Manželé jsou už šest měsíců. Svatba byla v kruhu rodiny, bylo tam kolem 35 lidí na známém místě v Praze," tvrdí server s odkazem na svůj zdroj.

Pozvaní museli údajně dokonce podepsat slib mlčenlivosti. "Byli obeznámeni se slibem mlčenlivosti v podobě listiny, kterou každý musel podepsat. I souhlas, že nesmí podat žádné podrobnosti a fotografie až do doby, než Karlos dá souhlas k uveřejnění," cituje dále server.

Pravost informace nelze ověřit, protože zápasník ani jeho žena se k tomu nevyjadřují. Naopak popřeli nejen že by se vzali dříve, ale i že by právě proběhlá svatba nebyla pravá.

Témata: Karlos Vémola Lela Ceterová