Bikiny, sluníčko, moře a bazén: Tohle je druhý domov Terezy Kerndlové

Kerndlová, Tereza 3

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

30. července 2022 15:19

Zpěvačka Tereza Kerndlová poslední roky stále pendluje mezi Českem a Španělskem, dalo by se říci, že je doma v obou zemích. Aktuálně tráví čas v její milované Esteponě, kde si léto užívá na maximum.

První část července se zastavila na její rodné Moravě, ale už je zpět a poctivě se svým fanouškům chlubí na svém instagramovém profilu provokativními fotkami v bikinách od bazénu, nebo také různými specialitami z restaurací. 

„Co víc si přát," potvrdila sama Kerndlová pod poslední fotkou v bílých bikinách. Od svých sledujících dostala velmi pozitivní ohlasy: „Užívej Terezko," „Božská jako vždy."

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tereza Kerndlova (@terezakerndlova)

V Esteponě, během prvních let covidu, strávila mnoho dní, ale stále se sem ráda vrací. Je to její druhý domov. Před pár dny však se svým manželem zažila přímo hororové momenty. Silné požáry nejsou jenom u nás, ale po celé Jihozápadní Evropě. Jeden veliký požár se vytvořil nedaleko domu zpěvačky, která vše dokumentovala do svých příběhů na instagramu. Kouř a vrtulníky bylo vidět až z jejich terasy, naštěstí se požár dále nerozšířil a mohou si tak léto dále v klidu užívat na plné obrátky.

Témata: Tereza Kerndlová