Finále StarDance 2021 je tady! Kdo má dnes největší šanci vyhrát?

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

18. prosince 2021 13:30

Už za pár hodin se dozvíme, kdo se stane vítězem letošní řady taneční soutěže StarDance. Podívejte se, na koho nejvíce sází sázkaři!

Do finále letošní StarDance míří poslední trojice soutěžících. Na začátku taneční show byl u Chance největším favoritem Jan Cina, následoval Tomáš Verner a farářka Viktorie Martina Kopecká s tenistkou Andreou Sestini Hlaváčkovou, která však skončila v šestém kole.

"Během posledních tanečních večerů začal Jan Cina ztrácet na Tomáše Vernera, který se kurzově probojoval na první příčku. Větší šance na vítězství, než Kopecká měla podle bookmakerů ještě krátce před svým vyřazením Tereza Černochová. U této zpěvačky kurz klesal ze všech soutěžících nejvíce. Nejprve patřila se Zdeňkem Godlou a Pavlem Trávníčkem mezi outsidery, nakonec se však zařadila mezi top 3," uvedla v tiskové zprávě mluvčí Chance, Markéta Světlíková.

Před sobotním finále je u Chance jasným adeptem na vítěze stále Tomáš Verner s kurzem 1,45:1. Míří na něj 27 % vkladů. Více si ale lidé u Chance dosud vsadili na Jana Cinu. Jeho kurz se drží na hodnotě 4,3:1. U Viktorie Martiny Kopecké se objevuje kurz 5:1 a pouhých 8 % sázek. Kdyby se v předchozím díle vyřazovalo, rozloučila by se s tanečním parketem zřejmě ona, což minulý týden napovídal kurz 1,64:1.

Na to, že by dostala v semifinálovém kole od poroty nejméně bodů, přijala Chance od sázkařů 93 % vkladů. U Jana Ciny byl kurz na vyřazení 2,4:1, na Tomáše Vernera 8,8:1. Na základě kurzů Chance lze tedy očekávat, že se vítězem jedenácté řady soutěže stane krasobruslař Verner.

Jisté je, že o vítězi se rozhodne už dnes, a není zatím známo, že by do finále jakkoliv zasáhnula pandemie covidu, dočkat bychom se tak měli plného složení párů, porotců i moderátorů.

Témata: StarDance