Tereza Černochová: Slova díků po vyřazení ze StarDance! Vodička byl stručnější!

Tereza Černochová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. prosince 2021 15:39

K favoritům nepatřila, v soutěži ale příjemně překvapila. Jinak se vystoupení Terezy Černochové ve StarDance hodnotit nedá. Zpěvačka však dala jasně najevo, čí je to zásluha.

StarDance v uplynulém týdnu oproti plánu opustily dva páry. Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková skončili kvůli nákaze covidem-19, Tereza Černochová a Dominik Vodička si na parketu vyslechli ortel diváků a poroty.

Zpěvačka nezapomněla na instagramu poděkovat tanečnímu partnerovi. "Naučil si mě vydržet, držet se, taneční držení, a že jsi mě tolikrát ve slabších chvilkách podržel! Jsi král parketu!" svěřila se.

"Všem, kteří nás podporovali hlasy, ze srdce děkujeme! Moc nás to spolu bavilo, od začátku až do konce. Všechny choreografie postavil Dominik a všechny mě naučil od srpna do prosince tohoto roku. Společenské tance jsem tančila naposledy v tanečních," dodala Černochová.

Vodička byl o poznání stručnější. "Byla to jízda! Všem moc děkujeme za podporu a krásné zprávy. Více slov není třeba… však jste s náma žili půl roku," napsal na sociální síti.

Témata: Tereza Černochová Dominik Vodička StarDance