Mirai Navrátil KONČÍ ve StarDance!

Mirai Navrátil, Lenka Nora Návorková a Jiří Dvořák. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. prosince 2021 14:14

Covid už vstoupil do dění v probíhající jedenácté řadě StarDance mnohokrát, jednomu soutěžícímu překazil plány v samém úvodu soutěže. Nyní na nákazu doplatil další ze slavných účastníků show.

Asi nikoho nepřekvapí, že jde o Miraie Navrátila. Jeho taneční partnerku Lenku Noru Návorkovou totiž skolil koronavirus už v uplynulém týdnu, frontman populární kapely tak v sobotu tančil s Terezou Pruckovou. Jenže nakonec se ukázalo, že pozitivní je i on sám.

"Byl to několikaměsíční školní výlet s třídním učitelem Ebenem, který nás vytrhl z reality dnešních dní. Nedílnou součástí výletu byly bolavé kyčle, panika před každým přenosem, propocená nepraná trika a taky ruská ruleta kolem covidu. Ten je aktuálně všude a teď si šáhnul i na mě," uvedl na instagramu.

Navrátil zmínil, že je sice bez příznaků, ale podle pravidel to pro něj znamená konec ve StarDance. Jednou už totiž na parketu chyběl a druhá absence znamená vyřazení ze soutěže.

Zpěvák a hudebník poděkoval fanouškům za podporu a taneční partnerce za spolupráci. "Bude mi to sakra chybět a jsem vděčný za všechna přátelství a lidi, co jsem mohl poznat," dodal.

Ulevit se nejspíš může jeho zbývajícím soupeřům, ač je tato zpráva lidsky jistě nepotěšila. V nadcházejícím kole se ale nejspíš nebude vyřazovat.

Témata: Mirai Navrátil StarDance