Dara Rolins promluvila o rozchodu s Rytmusem! Co se mezi nimi stalo?

Dara Rolins 18

Autor: Hrušková, stars24.cz

30. března 2018 16:35

Bohužel je to tak, Dara Rolins a Rytmus ukončili definitivně svůj vztah po sedmi letech. Všechny to velmi šokovalo, jak jejich fanoušky, tak i média, která to opravdu nečekala. Spekulovalo se o různých příčinách rozpadu vztahu, Dara Rolins však nyní poskytla prohlášení, ve kterém uvádí skutečný důvod rozchodu.

Dara Rolins a její bývalý partner Rytmus uveřejnili na svých sociálních stránkách oznámení o jejich rozchodu. Pro fanoušky a média to byl obrovský šok. Zdá se ale, že blízcí zpěváků z toho tolik zaskočení nebyli a spíše s tím počítali.

Kamarád rappera uvedl médiím, že už to mezi Darou a Rytmusem nebylo tak růžové, jak to na fotografiích mohlo vypadat. "Často se hádali. Byla v tom ponorka. Každý měl jiný pohled na život a často se názorově rozcházeli. Svým způsobem to ukončili už před časem. I proto se Rytmus začal více věnovat sportu," prozradil dotyčný Extra.cz.

Problém tedy nenastal z ničeho nic, a jak už uváděli Dara s Rytmusem ve svých prohlášeních, trvalo to delší dobu, jen bylo těžké to vyslovit nahlas. Dara poskytla Prásku vyjádření k celé situaci. „Ano rozešli jsme se a rozešli jsme se v míru a chtěli jsme to všem říct dřív, než si toho všimnou média a začnou to rozebírat. I z úcty k našim fanouškům jsme dali včera přes den společné prohlášení. Přiznat si to bylo pro oba těžký, hlavně proto, že jsme si i teď velmi blízcí. Ale jak už to někdy bývá tak to skončí a člověk musí jít dál.“

Dále také sdělila, že by si přála, aby lidé nechali celou věc vyšumět a dali jim čas, aby se s tím srovnali sami. „Myslím, že bychom oba ocenili, kdyby to lidi tak nějak nechali vyznít a nekomentovali a nepodsouvali nám důvody, proč jsme se rozešli. My dva to víme nejlíp a nehledejte za tím nic jiného než, že se náš vztah, tak jak to občas bývá, unavil a skončil,“ uvedla.

Spekulovalo se o pouhém marketingovém tahu bývalého páru nebo o přítomnosti někoho dalšího ve vztahu. Pár se totiž už jednou rozešel a po pár dnech oznámil, že šlo jen o žert. Tímto prohlášení se však celá situace mění a vypadá to, že po sedmi letech vztah přerostl v přátelství.

V životě jsou situace, kterým se člověk musí postavit čelem. Pokud na něm máte razítko jako my dva, čelíte hromadě lidí naráz. Často i v momentech, které chce člověk řešit za zavřenými dveřmi, ne veřejně, před celým světem. Nás život je ale veřejný, a tak to je i s naším vztahem. Ještě dřív než o tom začnou psát novináři, chceme, abyste to slyšeli od nás,“ tímto vzkazem Dara šokovala své fanoušky na sociální síti.

Témata: Dara Rolins