Vystrašená Marie Doležalová: Obavy o syna Rudolfa!

Marie Doležalová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. února 2021 12:48 | Aktualizováno: 14. února 2021 21:59

Být matkou není jednoduché. Své o tom ví i herečka a dvojnásobná maminka Marie Doležalová (34). Právě kvůli dětem prožívá mnoho stresu a strachu. Naposledy se bála o svého malého syna!

Marie Doležalová se proslavila díky seriálu Comeback, kde si zahrála uťápnutou Sašu. Ona sama už ale dnes není žádná neprůbojná holčička. Doma má s partnerem Markem Zelinkou, se kterým se seznámila v show StarDance, už dvě děti.

Právě o nich teď často píše nejen na sociálních sítích „Mít doma dvě děti se za chvíli stane tak přirozený, co bychom dělaly jen s jedním, že? Ale než se to stane, je to tolik otázek, tolik stresu a strachu!“ píše herečka na instagramu.

Právě strach o dítě je podle ní nejhorší věc. „I když je iracionální, úplně matku vycucne,“ přiznala v souvislosti se svým mladším synem Rudolfem, který právě prodělal první očkování. „Ne úplně záměrně testujeme směry, který tvrdí, že imunita do jednoho roku dozrává bez zásahů po svém, Alfí měla odloženo do osmýho měsíce, Rudy do roku,“ vysvětluje Marie.

Jak se zdá, není zdaleka jediná, kdo si o své potomky dělá starosti. „Maruško, víte co je nejhorší? Že ty strachy o děti už budete mít do konce života. Tak šetřete silama,“ radí herečce její kolegyně Dagmar Havlová.

O svou zkušenost se podělila i herečka Nela Boudová. „Myslím že jsem se o mladšího syna nejvíc bála, když dostal očkování a měl tak silnou reakci, že přestal chodit. Na pár dní. Nevím přesně kolik mu bylo, necelé dva roky..,“ prozradila Boudová s tím, že po téhle zkušenosti se sama o očkování začala více zajímat. Dokonce se z ní na pár let podle jejích slov stala „bio matka“.

„Taky jsem se naučila vědomě se o kluky nebát, pouštět je a dávat jim prostor. Nejtěžší to bylo, když byli tak v 7. třídě. Pak ještě trochu puberta a teď je to skvělý. Jsou to moji nejlepší přátelé a vzájemně jsme si inspirací. Seš určitě skvělá máma, Maruško,“ dodala herečka, která má doma kromě dvou synů (20 a 21 let) ještě v pěstounské péči holčičku Sašu,

Témata: Marie Doležalová Nela Boudová Dagmar Havlová