Kateřina Brožová se vrátila k úmrtí maminky: Konečně dospěla?!

Kateřina Brožová truchlí! Zemřela její maminka Jelena Kovalevská 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. listopadu 2020 13:23

Kateřina Brožová se nedávno musela rozloučit s jedním z nejbližších členů rodiny. Po několika týdnech přišla s jistým odhalením. Jak ji odchod milované maminky

Jak vás stars24.cz informoval počátkem listopadu, Kateřině Brožové ve věku 86 let zemřela maminka Jelena. Už s jistým odstupem času se k tomu nyní vrátila ve videu, která jinak moc často nezveřejňuje.

„Je to pár týdnů, co mi odešla maminka, a jak se říká, když vás opustí rodiče, když vás opustí maminka, tak vlastně člověk úplně dospěje. Zní to asi divně v mém věku, ale vlastně to tak je,“ svěřila se na instagramu. Některé věci si prý pořádně uvědomila až teď.

Herečka připomněla, že navíc žijeme v divné době, a tak to pro ni není lehké. „Věřím, ale tomu, že se svět brzy vrátí do svých kolejí a budeme zase žít jako předtím,“ konstatovala.

Brožová si přeje, aby byl svět poté o něco lepší. „Abychom si víc uvědomovali, že tady nejsme napořád a že vztahy, dobrý vztahy, který mezi námi jsou, jsou opravdu vzácnost. Moc bych si přála, abychom byli k sobě ohleduplnější, otevřenější abychom si víc vážili jeden druhého,“ nechala se slyšet.

Témata: Kateřina Brožová