Roman a Petra Vojtkovi: Chaotické přípravy na miminko!

Manželé Vojtkovi se připravují na miminko. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. září 2020 12:22

Roman a Petra Vojtkovi už se bezpochyby těší na miminko, ale před jeho příchodem na svět je důležité mít všechno připravené. Zařídit některé věci ale není vůbec jednoduché, o čemž se na vlastní oči přesvědčili.

Do probíhajícího baby boomu v českém šoubyznyse musíme zahrnout také Romana Vojtka s manželkou Petrou, u nichž jsou již v plném proudu přípravy na miminko. „První nákupy,“ pochlubila se nastávající maminka na instagramu.

Prostor na dětský pokojík prý zatím doma nemají, a tak se chystají úpravy interiéru ložnice. „Jeli jsme pro komodu a přebalovací pult. Postel máme ještě po Beníkovi,“ svěřila se Vojtková.

Jenže s nákupy to nebylo vůbec jednoduché, ačkoliv si vybrali jeden konkrétní řetězec s nábytkem. „Takže jsme přijeli na Zličín a rozhodli se pro kus, který mají na Čerňáku. Tak se jelo na Čerňák,“ vysvětlila herečka.

„Jenže taťkovi se nakonec líbilo něco jinýho, a to zase měli jen na Zličíně, tak se jelo zpátky na Zličín. Nemusím ani popisovat Romanovo nadšení. Ale nedojeli jsme s prázdnou,“ dodala.

Témata: Roman Vojtek Petra Vraspírová