Jaromír Jágr smutní: Náhlé úmrtí v rodině!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. května 2020 9:39 | Aktualizováno: 27. května 2020 11:30

Jaromír Jágr nebude na jaro letošního roku vzpomínat v dobrém. Kladenští hokejisté navzdory jeho schopnostem sestoupili o patro níž, navíc došlo ke smutné události v jeho rodině.

Až nyní vyšlo najevo, že v polovině minulého měsíce se musel Jaromír Jágr vyrovnat se ztrátou člena rodiny. 15. dubna zemřel Vladimír Jágr, bratr jeho otce. Navzdory této vazbě si podle všeho nebyli nijak zvlášť blízcí a vídali se jen sporadicky.

„Se strýcem moc v kontaktu nebyl, jelikož on bydlel na statku ve Švermově. Celá rodina jsme se vídali jenom při svatbě, nebo když se sázely brambory či sklízelo obilí. Co vím už z mládí, tak se ani s Jaromírovým tátou příliš nestýkali,“ řekl webu isport.blesk.cz hokejistův synovec Jiří Kalla.

Rozhodně to ale neznamená, že by mezi bratry byly nějaké neshody. „Vždycky to bylo takhle. Žádné rozpory mezi nimi nebyly, jen si oba žili svůj život,“ konstatuje Kalla. Podobně se vyjádřil i blízký rodinný přítel.

A co se vlastně přihodilo? „Sice to bylo náhlé úmrtí, ale zdravotně na tom nebyl dobře delší dobu. Navíc v jeho mentalitě bylo, že to neřešil a chtěl žít, takže i proto se jeho stav možná zhoršoval,“ dodal synovec hokejové legendy.

Témata: Jaromír Jágr