StarDance berou smrtelně vážně: Koukalová oprášila Instagram, ozvali se i soupeři!

Martina Prágra 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. června 2019 15:41

Tento týden prozradila ČT jména prvních tří účastníků letošní StarDance a ti nezaháleli a hned začali se získáváním fanoušků. Gabriela Koukalová se kvůli tanci dokonce vrátila na Instagram. Co na stejné sociální síti vzkázali Kovy a Veronika Kubařová?

Česká televize představila v tomto týdnu první tři účastníky podzimní řady taneční soutěže StarDance a zdá se, že si všichni uvědomují, že bez aktivity na sociálních sítích nemohou uspět. Biatlonistku Gabrielu Koukalovou to dokonce donutilo k tomu, aby po dvou letech oprášila Instagram. „Nikdy jsem na něj moc nebyla, ale teď po kariéře jsem si řekla, že mu dám ještě jednu šanci,“ uvedla.

„Můj taneční partner bude Martin Prágr a co jsem si vygooglovala, tak je fakt dobrý. Těším se, co mě naučí,“ pokračovala na adresu tanečníka, který jí obdivná slova opětoval. „Nová výzva je na světě a mám radost, že mou taneční partnerkou může být tak úspěšný člověk,“ vyjádřil se na adresu Koukalové.

Pro youtubera Kovyho (Karla Kováře) jsou naopak sociální sítě věrným pomocníkem a on bude v jejich sílu určitě věřit i během StarDance. „Na podzim se vidíme na parketu! Ta-tadata-tatatá, tata-datata!“ prozpěvoval si v duchu, zatímco jeho partnerka Veronika Lišková si oddechla, že už je to venku. „Děkuju StarDance za příležitost a důvěru,“ vzkázala.

„Tramtadadááá...no možná nebudem mít na růžích ustláno, ale třeba taky jo! Prostě se na Dominika Vodičku moc těším!“ napsala na sociální síti zatím poslední potvrzená soutěžící, herečka Dejvického divadla Veronika Kubařová. To její taneční partner si vystačil s prostým „jupí“. Podporu už jim však slíbily modelky a missky Gabriela Lašková a Lucie Křížková.

Jubilejní desátá řada StarDance vypukne na obrazovkách České televize na podzim a bude plná změň. Vymění se totiž kompletní sestava profesionálních tanečníků i polovina poroty, v níž nově usedne např. Richard Genzer. Naopak osvědčená moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková se mikrofonu ujme i tentokrát.

Témata: StarDance Gabriela Soukalová Kovy (youtuber) Veronika Kubařová