Nadávky, urážky, nenávist: Herečka z Ulice prožívá v životě peklo!

Malvína Pachlová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. června 2019 12:24

Sedmadvacetiletá herečka Malvína Pachlová se proslavila rolí barmanky Šárky v seriálu Ulice. Jenže kvůli scénáristům neprožívá právě nejveselejší období! Kvůli milostnému trojúhelníku, který probíhá v seriálu, se stala jedno z nejnenáviděnějších blondýnek v Česku! Peklo teď Malvína prožívá i v reálném životě!

Diváci často zapomínají, že seriály nejsou reálné a že postavy, které si oblíbily, nebo které naopak nemají rádi, jsou jen smyšlené. To na vlastní kůži poznala i Malvína, která kvůli své postavě čelí hodně hnusným výpadům!

Sympatická blondýnka hraje v Ulici už několik let, až v poslední době ale získala větší pozornost. Postava, kterou hraje, se totiž zapletla do milostného trojúhelníku se ženatým mužem – Martinem Maléřem v podání herce Tomáše Dastlíka.

Vzhledem k tomu, že Martin kvůli vztahu se Šárkou odešel od manželky Veroniky, kterou hraje Hana Holišová, stala se Malvína Pachlová trnem v oku řady Čechů. A to i přesto, že hraje jen to, co má předepsáno!

V různých diskuzích o ni lidé píší jako „d*vce, která rozvrátila rodinu“, nebo o „prsaté barmance", co chodí oblékaná "jako k*rva“. „Nechápu, co na té blonďaté servírce vidí. Je jí 25, je trošku při těle, vypadá starší a už teď je náladová, jaká asi bude za 15 let? Verunce bude 40 a je to krásná, štíhlá holka s jiskrou (po dvou dětech), hrozně hodná a dá se s ní řešit všechno. Maléř se zbláznil,“ nešetři kritikou další z diváků.

Dokonce se za ní prý lidé nenávistně otáčení i na ulici! A to rozhodně příjemné není. A i když se to časem určitě zlepší, teď se bude muset mladá herečka smířit s tím, že ji lidé budou s její postavou spojovat a kritiku tak přenášet i na ni samotnou!

Další alespoň dokáží rozlišovat mezi Šárkou a Malvínou. „Mám Malvínu jako herečku ráda, ale ten tupý výraz je fakt příšerný.. Její dějové lince není co vytknout. Zoufalé ženské dělají zoufalé činy. A další se jí dokonce zastávají.

„Nechte představitelku Šárky v klidu, Malvína je možná pro mnohé žena při těle, žena krev a mlíko, ale rozhodně je to stále krásná žena, každá žena je něčím krásná, zajímavá, má své kouzlo. Co se nelíbí jednomu, se zrovna líbí druhému, Myslím si, že to chce skutečné zdravý rozum a jistou dávku tolerance,“ vzkázal divákům Ulice Pepa.

Témata: Malvína Pachlová seriál Ulice