Tohle už vážně přehnal! Jiří Drahoš pořádně vytočil Čechy!

Volební štáb Jiřího Drahoše

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

21. února 2019 16:21 | Aktualizováno: 22. února 2019 19:45

Bývalý soupeř Miloše Zemana Jiří Drahoš pořádně vytočil některé Čechy! Senátor včera oslavil 70. narozeniny a na sociálních sítích připomněl, že ve stejný den – i když jiný rok – se narodil jeden z nejznámějších hudebník! Ale úspěch s tím rozhodně neměl

Jiří Drahoš 20. února oslavil kulatiny. A jeho výročí se týkal i příspěvek na sociálních sítích. „S Kurtem Cobainem nesdílím jenom den narození, ale také postoj k mým "obdivovatelům" z řad trollů: Raději budu nenáviděn za to, co jsem, než milován pro to co nejsem,“ vzkázal Čechům.

S Kurtem Cobainem nesdílím jenom den narození, ale také postoj k mým "obdivovatelům" z řad trollů: Raději budu nenáviděn za to, co jsem, než milován pro to co nejsem.?

— Jiří Drahoš (@jiridrahos1) 20. února 2019

Jenže podle řady Čechů úplně přestřelil! „Nejsem expert na politický marketing, ale pravidlo číslo 1 by mohlo být něco ve smyslu, že když už si to nechcete psát sám, tak byste aspoň měl působit autenticky. Tohle působí autenticky tak možná z pozice toho puberťáka, co vám to za pár švestek spravuje,“ vzkázal mu pan Martin.

„Kurňa, to mně teda rozčílilo.......nevím proč zrovna Vy vzpomínáte Kurta.....jinak jste mi ale ouplně LHOSTEJNÝ......pane toužící po moci....Kurt dokázal strhnout davy! miliony lidí ho milovali a milují......a milovat budou.....o Vás se to ale říct nedá!“ přidal se další nespokojený diskutující.

„A Kurt se v hrobě obrátil.......“ posteskl si jeden z fanoušků zpěváka skupiny Nirvana. „Pane, víte vy vůbec kontext Kurtova textu? Než někoho začnete vykrádat, zamyslete se, počtěte si. Nebo zabavte v PR všechny drogy,“ přidal se další.

„Dle příspěvku vás s Cobainem nespojuje jen tenhle postoj, ale nejspíše i záliba v psychotropních látkách...“ rýpnul si Hubert.

Mnozí také ukázali smysl pro hodně černý humor. „Tak už si to jen nechat projít hlavou... Nevím...“ rýpnul si další i uživatelů v narážce na Cobainovu sebevraždu.

Našli se ale i tací, kteří se Drahoše zastali. „Na panu Drahošovi hledáte blechy a hradní šváb plácá nesmysly, kupí lež na lež, sprosťárnu na sprosťárnu a to je v pořádku?!“ podivovala se Blažena.

Témata: Jiří Drahoš kurt cobain sociální sítě