Ohavný čin ruského vojáka: Zneužil teprve roční batole a natáčel se u toho na video

Alexej Byčkov

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. dubna 2022 14:17

V souvislosti s postupem ruské armády na Ukrajině se objevují děsivé příběhy sexuálního obtěžování a znásilňování ukrajinských žen, dívek i chlapců. Jednoho z nejhorších činů se podle serveru The Insider dopustil Alexej Byčkov, který zneužil teprve roční batole.

Odkud pětadvacetiletý Byčkov pochází není jasné, podle serveru jde ale o ruského vojáka, který byl zadržen poté, co se měl dopustit znásilnění teprve ročního dítěte.

Svým ohavným činem se dokonce chlubil na na sociálních sítích. Uživatelé na twitteru upozornili, že voják sdílí videa, na kterých batole zneužívá například pomocí řasenky. 

Co se dělo mimo záznamy kamer pak není známo, hanebný čin ale pohoršil řadu uživatelů sociálních sítí. Podle serveru sloužil v ruské vojenské jednotce 64044.

Na zneužívání upozornila Anastasija Cekresová, která po zhlédnutí videí kontaktovala policii. O měsíc dříve Byčkov dostal pokutu za to, že v jejím autě převážel dítě bez sedačky.

Podle serveru není video s miminkem jediné, na kterém Byčkov předvádí své deviace. Několik dalších videí zveřejnil na síti VKontakte, a opět se na nich podílel na zneužívání dětí.

Ludmila Denisová, ukrajinská zmocněnkyně pro lidská práva, uvedla, že ruští vojáci unesli více než 120 000 ukrajinských dětí. Je přesvědčena, že řada z nich se stala obětí znásilnění ze strany ruských vojáků.

Témata: válka na Ukrajině týrání a zneužívání dětí Ruská armáda