11letá holka brutálně napadena! Slovensko je v šoku!

Policie SR, ilustrační fotografie.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2022 12:30

Slovenskem v tomto týdnu otřásá šokující případ napadení jedenáctileté holčičky, které má mít na svědomí parta nezletilých chuligánů. Co se přesně stalo?

Ve dvoutisícovém Miloslavově v okrese Senec chtěli po Novém roce bezpochyby řešit jiné věci. Všechno ale muselo ustoupit stranou otřesnému případu týrání jedenáctileté dívenky. Jako první o něm informoval deník Nový Čas. 

Maminka na ni v neděli 2. ledna čekala marně, ačkoliv holčička se měla podle domluvy vrátit do 19 hodin domů. Procházka s nejlepší kamarádkou se ale změnila téměř v boj o holý život.

K samotnému incidentu došlo v obecní části Alžbetin dvor a k jeho vyvolání mělo údajně stačit, že školačka vylila kofolu. Od party teenagerů se za to dočkala kruté pomsty. 

Podle deníku do ní starší a silnější chlapci a děvčata začali násilím lít alkohol, navíc ji bili a kopali. Mnozí z nich si navíc všechno natáčeli a fotili, přičemž záběry se následně objevily na sociálních sítích. A skandál byl na světě...

Šokující napadení dívky odsoudili zástupci samotné obce, případem se dle agentury TASR pochopitelně zabývá policie. Ve slovenském parlamentu se dokonce plánuje předvolání ministra vnitra, který má promluvit o tom, jak se v zemi bojuje se šikanou.

Témata: Policie SR Slovensko