Konečně víme, kolik si Tereza H. vydělávala! Přišla si na slušný balík!

Tereza H před Pákistánským soudem, kde čeká na prodloužení vazby 11

Autor: stars24.cz

16. března 2018 12:22

Příběh Terezy H. zaplňuje poslední dobou média a stále lidi nepřestává udivovat. Nyní dochází k odhalení tajemství, které všechny zajímalo od začátku. Víme, kolik si vydělávala.

„Tereza i ostatní holky, které na to převážení dohazovala, dostávaly za jednu cestu devět tisíc liber,“ uvedl Extra.cz známý Terezy H. Není divu, že se jí do takové práce chtělo. Převážení drog není žádná legrace, jde o velice riskantní počin a nikdo se nemůže divit, že si za něj měla říkat o velké peníze.

Zdrojem není nikdo jiný než prostitut David Rajt, který se svým povoláním nijak netají a zveřejňuje to i na sociálních stránkách. David uvedl, že i jeho bývala přítelkyně byla do pašování drog zapojena a nyní se bojí, že Tereza promluví i o ní a udá ji pákistánské policii. Tereza si prý účtovala i padesát procent z výdělku ostatních holek, kterým práci dohodila.

„Moc nechápu, že jí to za to stálo. Opravdu vysoké peníze si vydělávala i ve Švýcarsku v privátu. Přesto ale do Pákistánu zhruba rok létala dvakrát i třikrát,“ dodal ještě Rajt. Ten přiznal, že se celé roky snažil na Terezu hromadit informace, aby je v pravou chvíli mohl použít.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu David Rajt