Zdrogovali ji, jinak by dceři hlavu neuřízla! Policie dál řeší otřesný případ násilí v rodině!

Nahá žena v ukrajinském Charkově nesla tašku s uříznutou hlavou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. května 2020 12:12 | Aktualizováno: 3. května 2020 14:53

Policisté řeší od tohoto týdne otřesný případ. Na ulici zadrželi nahou ženu, která si v tašce nesla uříznutou hlavu své dcery. Rodina ale nevěří, že by matka byla něco takového schopného udělat. Co se tedy stalo?

Otřesný případ z ukrajinského Charkova, kde policie zadržela velmi rozrušenou nahou ženu nesoucí igelitovou tašku, ve které byla uříznutá hlava její dcery, má další pokračování. První vyjádření k tomu, co se dělo, vydala tamní policie.

„Když policisté dorazili na místo, našli nevhodně se chovající občanku. V jedné ruce držela nůž, v druhé tašku, která obsahovala uříznutou ženskou hlavu. Žena odmítla policistům cokoliv vysvětlit,“ uvedli strážci zákona.

Jak vás stars24.cz informoval, později objevil bezhlavé tělo neteře čtyřicetiletý strýc Anton. Podle nejnovějších zpráv na něm bylo 20 bodných ran. Sousedé v domě ale v den činu neslyšeli žádné podezřelé zvuky.

„Nevěřím, že to Tatiana udělala, nevěřím tomu. Je to skvělá matka, pro dceru by udělala cokoliv. Něco se muselo stát. Určitě ji zdrogovali nebo něco takového, ona by tohle nemohla udělat,“ vypověděla dle webu news.com.au babička zavražděné dívky.

Témata: Vražda krimi Ukrajina