Nahá žena měla v tašce hlavu dcery: Nové informace o tom, CO SE STALO!

Nahá žena v ukrajinském Charkově nesla tašku s uříznutou hlavou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2020 15:03

O otřesném případu z Ukrajiny píší i zahraniční média. V Charkově policie zadržela nahou ženu s igelitovou taškou, ve které měla hlavu vlastní dcery. Co přesně se vlastně stalo?

Dnes jsme vás v krátkosti informovali o hororovém případě z ukrajinského Charkova, kde policie zadržela velmi rozrušenou nahou ženu nesoucí igelitovou tašku, ve které byla uříznutá hlava. Co přesně se ve městě stalo, zjistil irský The Sun.

Nahá žena měla v ruce nůž, kterým ohrožovala přivolané policisty. Strážci zákona ji nakonec zadrželi a učinili hrozivý objev v igelitové tašce, kterou si nesla s sebou. 

Čtyřicetiletý muž jménem Anton později podle listu Večerní Charkov informoval policii, že našel bezhlavé tělo své neteře Kristiny, které podle lišících se zpráv bylo mezi 11 a 13 lety. Její strýc vypověděl, že zadržená Tatiana měla práci. Ačkoliv byla rodina chudá, o holčičku bylo dosud vždy dobře postaráno.

„Ta žena byla normální, nevšiml jsem si něčeho zvláštního. Nebyla závislá na drogách ani alkoholu. Trochu pila, když měla volno, ale to děláme všichni. Dívenka byla veselá, milá, chodila do školy. Co víc můžu říct?“ vypověděl soused.

Témata: krimi Ukrajina Vražda