Mladík kvůli Brnu vystrčil holý zadek na policisty!

policie

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. února 2019 10:39 | Aktualizováno: 17. února 2019 17:27

Hodně neobvyklý zásah za sebou mají brněnští strážníci! Na přechodu přímo před projíždějícím policejním autem vstoupil mladík, který stáhl kalhoty a na strážce pořádku vystrčil holou zadnici! Ještě bizarnější bylo jeho vysvětlení, proč to vůbec udělal!

O incidentu na svém facebooku informovala Městská policie Brno, která zveřejnila i video nejen s holým zadkem, ale i s následným policejním zásahem. „Vy vůbec nevíte, kdo jsem já. A vy vůbec nevíte, kdo jste vy,“ spustil na policisty exhibicionista. „Teprve uvidíte, co se stane,“ pokračoval mladý muž.

Následně se ale začal bránit slovy o tom, že vlastně vůbec netuší, co špatného provedl. Od policistů chtěl, aby mu to vysvětlili. 

„Mladý muž si uprostřed silnice stáhl kalhoty a vystrčil své pozadí na přijíždějící autohlídku. Velmi vulgárně na ni při tom pokřikoval. Udělal to prý proto, že město nezná a nevěděl, jestli je v Brně takové chování běžné,“ popsala celý incident policie.

Policisté také doplnili, že mladík pocházel z okresu Brno-venkov. „Přestože se hlídka všemožně snažila vyřešit záležitost jiným způsobem, nezbylo nic jiného než muže odeslat na záchytku,“ uvedla policie.

Mladému muži teď hrozí pokuta 10 tisíc korun za znevážení úřední osoby a ve stejné výši i pokuta za rušení nočního klidu.

Témata: Brno Policie ČR