T-Mobile má výpadek, klientům zkomplikoval vstup do nového týdne

T-Mobile

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. října 2022 10:50

Po víkendu začal nový pracovní týden, který bude o den kratší. Zákazníkům mobilního operátora T-Mobile se však mohly jeho první hodiny značně zkomplikovat kvůli problémům s voláním či internetem.

Po osmé ráno si klienti jednoho ze tří velkých tuzemských operátorů po celé republice začali stěžovat na nedostupnost některých služeb. T-Mobile problémy potvrdil.

Lidem se přitom kvůli potížím nešlo ani dovolat na asistenční zákaznickou linku. Kromě volání byl problém i s mobilními daty. Společnost důvod výpadku podle dostupných informací nezná, předpokládá ale jejich odstranění během dopoledních hodin. 

T-Mobile nedávno začal nabízet nové tarify, na které budou postupně přecházet i stávající zákazníci. Reaguje tak na rostoucí spotřebu mobilních dat, v posledních dvou letech stoupla pětinásobně. Nyní je využívá 89 % zákazníků s chytrými telefony a tarify s neomezenými daty preferuje více než třetina zákazníků.

V rámci nových tarifů dojde ke zpřístupnění 5G všem uživatelům včetně majitelů základních tarifů a nabídne i více dat. Součástí nabídky bude i dotace na nově představené telefony T Phone. 

Témata: T-Mobile