Tragická nehoda motorkáře! Mladík nepřežil náraz ve vysoké rychlosti do svodidel. Nebylo mu pomoci

Mladík nepřežil pád na motorce v okrese Čadca (19. srpna 2023).

Autor: Jan Novák

19. srpna 2023 20:18

Víkend poznamenala tragédie. Krátce před obědem stálo předjíždění na sportovní motorce život čtyřiadvacetiletého muže. K nehodě došlo v katastru obce Klubina v okrese Čadca. Přivolaný lékař už mladíkovi pomoci nedokázal.

Podle informací poskytnutých policií se nehoda stala okolo 11:15 hodin. Průběžně prováděné vyšetřování ukázalo, že 24letý motorista řídil motocykl Kawasaki směrem z obce Zborov nad Bystricí směrem k obci Klubina.

Čtěte také

Žilinská krajská policie informovala, že poté, co narazil do svodidel při pokusu o předjíždění, mladík utrpěl zranění, kterým bohužel podlehl, přestože mu byla poskytnuta lékařská pomoc. Příčiny této tragédie zůstávají nejasné a podrobnosti jsou stále předmětem probíhajícího vyšetřování. Vzhledem k tomu byla na nebohém mladíkovi provedena pitva.

Policisté apelují na všechny účastníky silničního provozu, aby se chovali zodpovědně a s ohledem na ostatní. Důrazně vyzývají k disciplinovanému a plnému soustředění na řízení, neustálé sledování dění na silnicích a reálnému hodnocení vlastních schopností. Dodržování dopravních pravidel je klíčové pro bezpečnost. Každý jednotlivec svým rozumným chováním může přispět k větší bezpečnosti na našich komunikacích. Řidiči, buďte ohleduplní a jezte s rozvahou.

Témata: Nehody motorkářů Slovensko