Oktagon v Edenu: Loučil se Karlos Vémola? Slova, která ještě dávají naději!

Oktagon poprvé zavítal na fotbalový stadion v Edenu. 9

Autor: Jan Hrabě

10. června 2024 20:05

Fanoušci MMA, kteří v sobotu dorazili do pražského Edenu, možná byli svědky zápasnické derniéry Karlose Vémoly. Terminátor ale dal ještě lidem naději. Má však jasnou představu o duelu, který by ho ještě přesvědčil k návratu do klece.

Odveta století mezi Vémolou a Attilou Véghem byla hlavním tahákem sobotního turnaje na fotbalovém stadionu. Kdo čekal, že veteráni československého MMA budou v ostře sledovaném duelu vyčkávat, toho úvodní kolo naopak zvedlo ze sedaček. Oba bojovníci měli své momenty, ale pět minut na určení vítěze nestačilo.

Vémola ale potvrdil svou pečlivě budovanou dominanci v úvodu druhého kola, kdy Végha dostal pod sebe na zem a ten v sevření soupeře odklepal. Terminátor tak slovenskému sokovi oplatil předchozí porážku a navíc obhájil titul.

Čtěte také

Na další obhajobu to však v tuto chvíli nevypadá. "Normálně to bývá tak, že končící zápasník pokládá rukavice na střed klece, ale já jednu odevzdám Ondrovi, druhou dám Attilově týmu. A je to jenom na vás, jestli budu zápasit znovu," řekl Karlos po zápase a dal jasně najevo, že už je ochoten absolvovat jen třetí dějství duelu s Véghem. 

"Přišel jsem jako šampion, můžu jako šampion odejít. Sedneme si s Ondrou ke stolu, chci se stát nějakou součástí Oktagonu, jen nevím jakou. Odchod jsem oznámil, myslím ho vážně. Jestli budu zápasit znovu, tak jedině s Attilou," dodal na tiskové konferenci po sobotním zápase. 

Témata: Oktagon 58 Karlos Vémola Attila Végh