České Budějovice: Mladíci se porvali na sídlišti, policie hledá svědky

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2023 11:18

Případ násilí mezi mladistvými řeší v těchto únorových dnech jihočeští policisté, kteří si během vyšetřování obrátili na veřejnost s žádostí o pomoc. Co by podle nich mohli lidé vědět?

Na oficiálním twitterovém účtu státní policie se v úterý objevila dvě videa, která zaznamenávají potyčku. Dojít k ní mělo v uplynulých dnech na sídlišti Máj v Českých Budějovicích.

Jihočeský kraj - Policisté z Českých Budějovic hledají svědky surové bitky mladíků, zaznamenali ji na soc. sítích. Měla se odehrát na sídlišti Máj v minulých dnech. Zjišťují, zda šlo o domluvenou rvačku či napadení a zda byl někdo zraněn. Informace volejte na 158. #policiejck pic.twitter.com/9JuUgq5asf

— Policie ČR (@PolicieCZ) February 21, 2023

Policisté mluví o surové bitce a hledají případné svědky, kteří by o okolnostech incidentu věděli více. Lidé se mají případně ozvat na linku 158. "Policisté zjišťují, zda šlo o domluvenou rvačku či napadení a zda byl někdo zraněn," píše se na twitteru. 

Ze záběrů je zřejmé, že se bitky zúčastnilo více lidí. Výjimkou na videu není ani kopání či mlácení osob ležících na zemi. 

Témata: krimi Policie ČR české budějovice