Vražda v Praze: Podezřelý je zřejmě po smrti, oznámila policie

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2023 8:44

Pátrání po podezřelém z víkendové vraždy v Praze je zřejmě u konce. Policie v úterý večer informovala o nálezu mrtvé osoby v Polsku. S největší pravděpodobností jde o hledaného dvaačtyřicetiletého muže.

Policie na twitteru informovala, že v odpoledních hodinách bylo v hotelu ve Vratislavi nalezeno tělo českého občana bez známek života. "S největší pravděpodobností se může jednat o hledaného dvaačtyřicetiletého muže. Spolupracujeme s polskými kolegy," uvedli strážci zákona.

Během pondělí šlo už o druhý zveřejněný poznatek k případu. Již dopoledne kriminalisté odhalili, že na Brněnsku našli automobil značky Škoda, kterým muž odjel. Nevylučovali přitom, že hledaná osoba mohla opustit ČR.

K násilnému trestnému činu došlo v sobotu v jednom z pražských hotelů. Server iDnes.cz uvedl, že obětí má být žena z Liberce, kterou tamní policie od soboty pohřešovala. O den později pátrání odvolala.

Podle informací televize CNN Prima News byla oběť nalezena v hotelovém pokoji v ulici Na Poříčí. Podezřelý měl během návštěvy hlavního města zavítat i do kasina v blízkosti hotelu a prohrát tam všechny peníze.

Témata: Vražda Policie ČR Polsko