Pohřešovaný Tomáš: Brno ho hledá už dva týdny, policie znovu v terénu!

Brněnští policisté pátrají po pohřešovaném chlapci. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2021 9:19 | Aktualizováno: 29. dubna 2021 22:10

Už do předminulého týdne probíhá v Brně pátrání po pohřešovaném Tomášovi, po kterém se úplně slehla zem. Policisté se v těchto dnech opět vrátili do terénu, aby něco prověřili. Jaké jsou závěry jejich akce?

Už celé dva týdny uplynuly od chvíle, co bylo vyhlášeno pátrání po nezletilém Tomášovi z Brna, který jen krátce před svým záhadným zmizením oslavil patnácté narozeniny. Nové poznatky v případu nepřinesla ani činnost policie, která se do pátrání opět zapojila intenzivněji.

Podle informací serveru tn.cz policisté znovu prověřovali poznatky z dřívějška, když prohledali jednu chatovou oblast. Chlapce se ale ani tentokrát najít nepodařilo.

Už dříve došlo například ke snížení hladiny Svratky o celý metr, avšak i pátrací akce v řece skončila bezvýsledně. Rodina zase hledala Tomáše s pomocí dobrovolníků, ale i tyto pokusy byly marné.

Mladík je podle popisu asi 170 cm vysoký a hubené postavy, má hnědé oči a tmavé krátce střižené vlasy. Na sobě má černé tepláky, na nohou černobílé tenisky Nike a mikinu.

Témata: pohřešované osoby Brno Policie ČR