Karolína Plíšková vyděsila lidi fotkou z nemocnice! Šampionka je po operaci

Karolína Plíšková je po operaci. 5

Autor: Pavel Krejčí

5. září 2024 9:37

Pokud se Česko může na nějaký sport opravdu spolehnout, co se úspěchů týká, je to ženský tenis. O velké triumfy se postarala i Karolína Plíšková, ačkoliv v poslední době se jí už tolik nedaří. Nyní se navíc k tomu všemu přidaly zdravotní problémy. 

Ve Spojených státech amerických momentálně probíhá poslední grandslam letošní sezóny US Open. Z Čechů se na něm nejvíce daří Karolíně Muchové. Pozorní fanoušci si jistě všimli, že na turnaji se objevila i její jmenovkyně Karolína Plíšková. Sezóna tím pro ni ale skončila. 

Plíšková totiž na instagramovém profilu zveřejnila fotografii z nemocnice, kde absolvovala zákrok. "Ráda se podělím o to, že jsem úspěšně podstoupila operaci šlach v levém kotníku," napsala ke snímku. 

"Udělám vše pro to, abych se co nejdříve vrátila na tenisové kurty, ale zdraví je vždy na prvním místě. Velké díky lékařskému týmu za skvělou péči a vám všem za podporu," dodala známá tenistka.

Plíšková na US Open absolvovala jeden celý zápas, který vyhrála, aby následně v dalším kole po pár minutách skrečovala duel s Italkou Jasmine Paoliniovou. 

Témata: Karolína Plíšková