Hrůza v Hořovicích! Policie vyšetřuje trojnásobnou vraždu, mezi oběťmi jsou děti

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Autor: Jan Hrabě

25. února 2024 9:19

Středočeská policie vyšetřuje od soboty případ trojnásobné vraždy v bytovém domě v Hořovicích na Berounsku. Mezi oběťmi jsou dvě malé děti. Podezřelým je partner zavražděné ženy, který je rovněž po smrti. 

Středočeská policie v neděli informovala, že krajští kriminalisté od soboty prověřují smrt tří osob, konkrétně dospělé ženy a dvou malých dětí. Těla bez známek života byla nalezena v jednom z bytových domů v Hořovicích. 

"Dle ohledání těl měla žena s dětmi zemřít násilnou smrtí. Podezřelým z tohoto hrůzného činu by měl být partner zemřelé, po kterém jsme intenzivně pátrali. Nakonec byl muž nalezen ve spolupráci s kolegy z jihomoravského kraje bez známek života v ubytovacím zařízením na Břeclavsku," uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová. 

Vyšetřování případu pokračuje, u všech čtyř osob byly nařízeny soudní pitvy pro zjištění přesné příčiny smrti. Zároveň byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy, přičemž v současné době probíhají veškeré další potřebné procesní úkony.

Témata: Vražda Policie ČR středočeský kraj