Český hokej bez Jágra? Šéf svazu řeší další osud hokejové legendy!

Jaromír Jágr odpovídal dětem. 3

Autor: Pavel Krejčí

16. června 2024 9:19

Český hokej je po triumfu na domácím mistrovství světa opět na vrcholu, avšak k nelibosti fanoušků se řeší další budoucnost legendárního Jaromíra Jágra. Ten už dříve naznačil, že další sezóna by měla být jeho poslední. Na jedné úrovni už ale slavný útočník skončil. 

Jágr nově už není členem výkonného výboru hokejového svazu, ačkoliv jeho šéf Alois Hadamczik deklaruje, že s ním chce nadále spolupracovat. "S Jardou jsem názorově velmi za dobře. A pro výkonný výbor pracoval velmi dobře. Snažil se vždy si najít čas," nechal se slyšet.

"Věřím, že lidi jako je právě Jarda přesvědčím, aby mi pomohli. Jágr bude třeba můj osobní poradce přes sport. A věřím, že když ho pozveme na výkonný výbor, přijde. Jsem o tom přesvědčený," dodal svazový prezident. 

Čtěte také

Jágr před časem naznačil, že příští extraligový ročník by měl být jeho poslední. "Máme takový plán natočit mou poslední sezonu," prozradil sám slavný útočník v dubnovém vydání pořadu ShowTime stanice CNN Prima News. Jak uvedl, film s ním natáčí Petr Větrovský. "S Petrem jsme začali natáčet před čtyřmi roky, takže se mu to trochu prodražilo," poznamenal.

"Chtěl bych se pokusit připravit fyzicky co možná nejlépe. Já pořád říkám, že se připravím, pak se nikdy nepřipravím. Ale opravdu profesionálně bych se chtěl připravit na poslední sezonu," dodal kladenský odchovanec. 

Témata: Jaromír Jágr hokej