Brutální znásilnění Francouzky. Mladík ji mučil, v nemocnici se hroutili zdravotníci

Francouzská policie

Autor: Jan Hrabě

16. srpna 2023 15:25

Francii šokovalo brutální znásilnění ve městě Cherbourg-en-Cotentin v Normandii. Zdejší policie zadržela osmnáctiletého mladíka, který je podezřelý z toho, že devětadvacetiletou ženu také mučil. Napadená v současnosti bojuje o život v nemocnici. 

O ohavném činu píše například britský list Daily Mail. Zadržený mladík je zároveň předmětem vyšetřování také v souvislosti se znásilněním své vlastní sestry a v minulosti byl několikrát odsouzen soudem pro mladistvé delikventy. 

"Oběť prošla utrpením," uvedl zdroj deníku Le Figaro. Napadená popsala, že muž se vloupal do jejího domu, kde ji následně několikrát zbil a znásilnil, přičemž použil násadu od koštěte. Žena utrpěla perforaci tlustého i tenkého střeva, pobřišnice a bránice, pneumotorax, zlomeniny žeber a pohmožděniny. 

Čtěte také

Nyní podle dostupných informací bojuje o život, přičemž podstoupila několikahodinovou operaci a byla uvedena do umělého spánku. 

Brutalita činu šokovala policisty a především zdravotníky. Nemocnice, která napadenou ženu přijala, musela zřídit psychologické oddělení pro personál, protože někteří zdravotníci se zhroutili, když se ukázalo, jak vážná zranění oběť znásilnění utrpěla. 

Podezřelého Oumara N. zadržela policie až po několika dnech díky otiskům prstů, které zanechal na místě činu. Jeho přítomnost v bytě potvrzovala také data získaná z jeho telefonu. Policie už jej obvinila a dala do vazby, přičemž se pachatel měl přiznat. "Neprojevil vůbec žádné emoce ani empatii vůči oběti. Po celou dobu policejního zadržení byl chladný," zmínil se zdroj. 

Muž je také aktuálně vyšetřován v případu sexuálního napadení vlastní sestry. V minulosti byl pětkrát odsouzen soudem pro mladistvé kvůli poškozování majetku a násilí. V rejstříku má Oumar N. celkem 17 záznamů. 

Témata: Znásilnění Francie Policie Francie