V Praze se otevřela Matějská pouť! Co nabízí a jaké je vstupné?

Ilustrační fotografie.

Autor: ČTK

26. února 2023 13:40

Na pražském Výstavišti v Holešovicích začala Matějská pouť. Lidé se pobaví u asi stovky atrakcí, cena za nejdražší atrakce bude okolo 200 korun. Pouť potrvá do 10. dubna.

Vstup je z ulice Na Výstavišti a ve všední dny je zdarma. Otevřeno bude v pracovní dny od 12:00 do 20:00 a o víkendech od 10:00 do 22:00.

Letos jde o 428. ročník pouti a pošedesáté se koná na bubenečském holešovickém Výstavišti. Dětský den pro handicapované děti se uskuteční 27. března.

Mezi novinkami je letos několik atrakcí z Nizozemska, a to například 65 metrů vysoký kolotoč Airbone, kolotoč otáčející se na kyvadle nebo vodní horská dráha.

Zájemci se mohou těšit také na horskou dráhu Super Mouse, která na pouti byla již v minulosti nebo zábavné městečko, které mají v oblibě děti. 

Oproti minulým ročníkům budou atrakce i občerstvení dražší. Cena vstupného zůstává stejná, o víkendech to bude 30 korun, ve všední dny zdarma.

V provozu budou na Výstavišti také plavecký bazén nebo Mořský svět. Vstupenky na Matějskou pouť mohou zájemci zakoupit on-line přes ticketportal.

Témata: Matějská pouť kolotoče