VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Úplněk ve Vahách zasáhne partnerské vztahy a přinese nutnost volby

Pitný režim. 12

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

15. dubna 2022 7:30

Tento víkend budeme pod vlivem magického úplňku, který nás zasáhne o sobotním večeru. Úplněk v nerozhodných Váhách se soustředí na soulad ve vztazích a vyvolává ochotu přistoupit na vzájemný kompromis. Někteří zvládnou umění diplomacie skvěle, u jiných nebude dosáhnutí cíle možné. Jak se vaše znamení vypořádá s vlivem úplňku? A co si pro vás připravily hvězdy na víkend? Přečtěte si náš VÍKENDOVÝ HOROSKOP!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, o tomto víkendu se budete radovat z vaší lásky. Čeká vás harmonie a soulad. Váš vztah se opírá o tajné sexuální touhy. A co byste měli mít pod dohledem? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, máte dostatek energie, ale měsíc ve Váhách si s vámi bude zahrávat. Pokud se chystáte vybírat finanční hotovost, nezapomeňte ji v bankomatu. Co se týče partnerských vztahů, budete vytrvalí. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, sváteční volno vás svede k nevyzpytatelnosti. Toužíte po divokém víkendu, ale vaše drahá polovička nebude příliš nadšená. A co i přesto upřednostňujete? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, dubnový úplněk vás naučí diplomacii ve vztazích. A právě to vám umožní dosáhnout svého cíle. Tento víkend vám nabídne odrazový můstek. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, o tomto víkendu zacházejte s velkými gesty opatrně. Úplněk vyvolává prvek harmonie a spolupráce. Je potřeba pracovat na mezilidských vztazích. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, vaše cíle se malinko pozmění. Snažíte se dosáhnout svých snů, ale bohužel vám úplněk tak trochu pokazí vaše plány. Kam ale můžete určitě vyrazit? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, úplněk ve vašem znamení přinese soulad a harmonii. O víkendu se příjemně odreagujete. Jediné, co vás může potrápit je nutnost volby. Samy víte, jak dokážete být nerozhodné. A co dalšího si hvězdy připravily? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, o tomto víkendu vás něco odradí tím, že to nepůjde. Bude potřeba rozloučit se s minulostí. I když pro vás bude víkend náročný, čeho se dočkáte? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, prodloužené volno bude takové, jaké si ho zařídíte. Buď ho prožijete klidně s vaší láskou, nebo přijde na řadu hysterie. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii.

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, o tomto víkendu načerpáte různé druhy informací a na všechno dokážete najít řešení. Máte chuť cokoli podniknout. A co byste rozhodně měli? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, důvěra je pro vás velmi důležitá. O tomto víkendu si ujasníte, že zábava není prioritou. Váš protějšek eliminuje veškeré hádky a problémy. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, o tomto víkendu se zásadně obracejte na svou rodinu. Svého partnera nenechte dusit ve vlastní šťávě. Připravte se na svátky a zvolte cestu pohybem. A co dalšího tento víkend přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie