VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Blíženci vyrazí za dokonalým jídlem, Býky čeká postelový dýchánek

Víkendový horoskop 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

4. února 2022 8:30

Začátek měsíce přinese některým víkend plný dobrodružství. Hvězdy však poukazují na to, že někteří budou muset překonat jisté problémy. Láska a vztahy budou dominantou prvního únorového víkendu. Jaké další pikantnosti vám hvězdy přinesou? To se dozvíte v našem VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, hvězdy varují před unáhlenými závěry. Pokud hledáte nové bydlení, zkuste se nejdřív poradit se svou drahou polovičkou. O víkendu si dopřejte lásku a na nic jiného nemyslete! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, i když jste na sobě chtěli intenzivně pracovat, přicházející nemoc vám překazí plány. Nebude vám zrovna do zpěvu a budete se muset motivovat hlavně v posteli. A co dalšího víkend přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

První únorový víkend přinese touhu po bezkonkurenčním jídle. Vyrazte na nějaké skvělé degustační menu. Bohatě vám to postačí jako důkaz lásky! Vaše drahá polovička má jiné plány. Co budete muset udělat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, romantická gesta vám nedělají problém. Ovšem když na ně čekáte zbytečně, dokážete se pořádně rozparádit. O víkendu vás čeká větší radost, než si myslíte. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Na začátku víkendu můžete vyrazit na domluvenou schůzku. Opačnému pohlaví rozhodně propadnete. Ale tak jednoduché to bohužel nebude! Ukáže se, že vás pojí společná minulost. A co dalšího můžete očekávat? To se dozvíte ve fotogalerii.  

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, ve vztazích zkuste tentokrát zabodovat a nepouštějte se do uchvacující vichřice. Ze svých špatných skutků se poučte. Nechcete přeci zopakovat vaše poslední faux-paus. A co dalšího víkend přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, čeká vás víkend plný dobrodružství. Ani nepamatujete, kdy jste si naposledy vyrazily z kopýtka. Objeví se však jedinci, kteří vám závidí. Zkuste je nenásilně obejít. A co dalšího vás o tomto víkendu čeká?  To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

První únorový víkend přinese velmi pestré milostné chvilky. Opačné pohlaví pohladí vaše ego a navnadí vás k dalším změnám. Mezi kamarády volte raději přátelské chování než to milostné. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, hvězdy vám nabídnou šanci, jak se zbavit svých nešvarů. Najít řešení nebude nemožné. Jediné, co potřebujete je vůle! Vaše drahá polovička má o vás strach. A co dalšího si hvězdy nachystaly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, o víkendu si těžko začnete měnit program. Jste zlenivělí a nejevíte sebemenší snahu se hýbat. Jediný pohyb, který hodláte absolvovat je od postele k lednici a zpět. A co dalšího hvězdy připomínají? To se dozvíte ve fotogalerii.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, vy i váš partner si potřebujete odpočinout. Nepodnikejte nic extrémního, protože se necítíte ve své kůži. Budete to však vy, kdo bude muset vařit čaj. Co byste měli o víkendu udělat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, zbytečně ignorujete věci, které vám jdou naproti. Nezadaní mají velkou šanci na seznámení a Ryby ve vztahu musí ocenit skutečnou kvalitu. A co dalšího vám víkend přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie zajímavosti