Horoskop 2022: Nový rok je za dveřmi, co vás v něm čeká?

Ilustrační fotografie.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2021 9:40 | Aktualizováno: 30. prosince 2021 21:50

Necelé tři dny zbývají z roku 2021, pak se letopočet po dvanácti měsících opět změní a začne nový rok. Mnozí lidé se k němu již nyní upínají s vírou, že bude zase o něco lepší. Co vám o vyhlídkách do budoucna prozradí horoskop?

Pro Berany bude následující rok o nalezení správné rovnováhy ve všech aspektech života a především ve vztazích. Klíčem k úspěchu je zůstat realistou. Racionálně by se měli chovat i Býci, na které by se mohlo usmát štěstí v loterii.

Hodně štěstí budou mít v následujících měsících i Blíženci, ale využije toho jen část z nich. Raci se musí připravit na život plný změn. Čeká je sice štěstí v lásce i možný posun v kariéře, zároveň ale budete muset v práci řešit konflikt.

Lidé narození ve znamení Lva by si naopak měli dát pozor na plýtvání penězi. Ani Panny nemají úplně nejlepší vyhlídky, co se finanční situace týká. Mohou očekávat potíže.

Váhy se mohou na příští rok těšit. Na zádech už nebudou mít tolik zodpovědnosti, odpočinou si nebo zaflirtují. Navíc stráví pěkný čas s rodinou. Štíři se dočkají osvobození od všeho, co je dosud omezovalo, získají tak čas na nové koníčky. Jejich pozitivní energie může popostrčit někoho jiného v životě dál.

Střelce čeká šťastný rok, radost jim udělají už jen malé úspěchy. Kozorohy čeká klidný rok plný odpočinku, rozhodně se jim vyplatí vzít si pořádnou dovolenou. 

Vodnáři ukážou, čeho jsou schopní, a dosáhnou svého kreativního vrcholu. Zároveň ukážou všem blízkým, že jsou perfektní partneři. Ryby čeká vzrušující rok plný dobrodružství. Nebude jim chybět odvaha ke změnám a novým výzvám. 

Témata: horoskop