Novoluní v Rybách: O čem budeme rozhodovat? A co si dát na seznam přání?

Ryby

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

13. března 2021 13:37

Novoluní je fáze Měsíce, kdy není přivrácená část jeho povrchu k Zemi osvětlena Sluncem. Novoluní ve znamení Ryb přišlo 13. března v 11:21 hodin. V tomto období se obracíme zády k minulosti a otevírají se nám nové možnosti. Znamení Ryb navíc zamíchá s emocemi a bude řešit především vztahy. Jak nás novoluní ovlivní? A jak na tom bude právě vaše znamení?

BERAN (21. 3. - 20. 4.) Milí Berani, v tomto období se budete cítit zmateně. Tváříte se, jak všechno zvládáte, ale realita je trochu jiná. Bude potřeba si s někým promluvit. Možná nebude na škodu vyhledat i odborníka. A co vás čeká v lásce?  To se dozvíte ve fotogalerii. Dostanete se na rozcestí.

BÝK (21. 4. - 21. 5.) Milí Býci, při novoluní hledáte činnosti, u kterých byste mohli být sami. Potřebujete si srovnat myšlenky a vaší drahé polovičce se budete snažit vyhýbat. A jak na tom budou nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. Singles budou intenzivně řešit vztahy.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) Milí Blíženci, váš pracovní režim není momentálně nic moc. Točíte se v kruhu a pěkně vás to štve! Díky současné situaci, cítíte křivdu. A jak to budete mít ve vztahu? To se dozvíte ve fotogalerii. Budete mimo svou komfortní zónu.

RAK (22. 6. - 22. 7.) Milí Raci, při novoluní vám hvězdy předpovídají velké emoční výkyvy. Pravděpodobně se budete chovat iracionálně. Snažte se svého miláčka pochopit! A jak se povede nezadaným? To se dozvíte ve fotogalerii. Nechte to být!

LEV (23. 7. – 22. 8.) Milí Lvi, vibrace Měsíce vám přinesou nečekané úspěchy. Dokážete se krotit a konečně si plníte seznam přání. Máte dokonalou představivost. A jak se vám bude dařit v lásce? To se dozvíte ve fotogalerii. Pocítíte dokonalou synchronizaci.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) Milé Panny, novoluní vám, v rámci možností, přináší zábavné činnosti. Některé z nich jsou však fyzicky náročné. Šetřete své zdraví! Ve vztazích budete pěkně divocí. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Singles se stanou oběťmi.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) Milé Váhy, hvězdy vám na toto období předpovídají silné emoce.  V lásce si příliš neškrtnete a plánování čehokoliv není momentálně to pravé. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Bude to jeden velký chaos!

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.) Milí Štíři, snažíte se posouvat své hranice. Budete rozhodovat o něčem důležitém. Měsíc vás však podpoří. A jak na tom budou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Singles si přijdou na své.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.) Milí Střelci, součástí tohoto období bude romantika. Vaše vášeň bude nezkrotná a vaše drahá polovička bude na koni. V pracovní oblasti to však bude pravý opak! A co mohou očekávat singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Singles si postaví hlavu.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.) Milí Kozorozi, vaše energie budou posíleny správným směrem. Přestanete zmatkovat a začnete být sebejistí. Ve vztazích pocítíte velkou dávku lásky. A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Bude se vám hodit regenerace.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.) Milí Vodnáři, při novoluní v Rybách se vám dařit nebude. Vše, co jste si plánovali, se začne hroutit. V čem se vám ale naopak dařit bude? V lásce. A jak na tom budou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Posílíte svou pozici.

RYBY (21. 2. – 20. 3.) Milé Ryby, v tomto období musíte počítat s velkými výkyvy nálad. Sklouzáváte k dramatičtějším emocím a jediné, co potřebujete je osobní prostor. A co se přihodí ve vztazích? To se dozvíte ve fotogalerii. Zjistíte, co vám tělesně nenáleží.

Témata: horoskop